miércoles, 23 de julio de 2014

Aniversari L'atelier Scrap.

Hola!, avui us porto el resum de l'aniversari de L'AtelierScrap que es va celebrar aquest diumenge 20 de juliol a Barcelona. Jo hi vaig assistir i em va agradar molt! Era la primera vegada que anava a una celebració així i m'ho vaig passar d'allò més bé. Vaig fer bona pinya amb les companyes de la taula i em va agradar molt conèixer l'Stephanie Bryan, que era la convidada d'honor a la festa. El seu estil és molt suau i càlid, fa servir molt el blanc i el daurat (cosa que al principi no em convencia gaire però en veure els resultats vaig canviar d'opinió). 
Hola!, hoy os traigo el resumen del aniversario de l'AtelierScrap que se celebró este domingo 20 de julio en Barcelona. Yo asistí y me gustó mucho!, era la primera vez que acudía a una celebración de este tipo y me lo pasé genial, conecté muchísimo con las compañeras de mi mesa y me gustó muchísimo conocer a Stephanie Bryan, la invitada de honor a la fiesta. Tiene un estilo muy suave y cálido y utiliza mucho el blanco y el dorado (cosa que al principio no me convencía mucho pero al ver el resultado cambié de opinión). 

 Al matí vam realitzar dos layouts, el primer amb un fons blanc i aquarel·les on  sobreposàvem diferents trossos de paper per emmarcar una única foto. Aquest és el resultat.
Por la mañana realizamos dos layouts, el primero sobre un fondo blanco y acuarelas donde íbamos sobreponiendo distintos trozos de papeles y tags para enmarcar una única foto. Éste es el resultado. 
Us ensenyo també un detall més a prop del primer layout.

Os enseño también un detalle de más cerca del primer layout.

El segon layout, també en fons blanc, estava format per un desplegable de tres fotografies, tot guarnit amb petits detalls daurats que combinaven molt bé.

El segundo layout, también en fondo blanco, estaba formado por un desplegable de tres fotografías, todo decorado con pequeños detalles dorados que combinaban muy bien.
La tarda la vam dedicar a fer un mini amb una estructura d'anelles i papers de la col·lecció Maggie Holmes de American Crafts, com la majoria del material utilitzat.

Por la tarde nos dedicamos a hacer un mini con estructura de anillas y papeles de la colección Maggie Holmes de American Crafts, como la mayoría del material utilizado.
 
Val a dir que no tot va ser treballar, les noies de l'AtelierScrap ens van preparar una taula amb cosetes per anar esmorzant i un racó per els photocalls. Aquí us deixo unes quantes imatges.
Hay que decir que no todo fue trabajar, las chicas de l'AtelierScrap nos prepararon una mesa con cositas para ir almorzando y un rincón para los photocalls. Aquí os dejo unas cuantas imágenes.





Espero que us hagi agradat!
Espero que os haya gustado!

10 comentarios:

  1. kin dia tan xulo, veritat????
    la teva crónica i els teus projectes son genials!!!

    petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Luna! La veritat és que va ser un dia genial. Me n'alegro molt que t'hagi agradat! Gràcies per comentar!

      Eliminar
  2. Una crònica xulísima!! El que em sap greu es no haver-te saludat personalment... la veritat és que no et vaig reconéixer... Uns projectes genials!!
    Ptonets!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Laura! La veritat és que va ser un dia molt mogut i molt dificil de saludar a tothom, a veure si tornem a coincidir i ens podem saludar bé!! Un petó enorme

      Eliminar
  3. M encanta la crònica Jess!! I els projectes t han quedat xulissims! Petons

    ResponderEliminar