viernes, 11 de julio de 2014

Regals de naixement // Regalos para un nacimiento.

Bon dia!, si, fa una quants dies que no passo per aquí però he estat molt embolicada amb la feina, però encara sort que les vacances han arribat i això vol dir molt més temps per scrapejar i gaudir del temps lliure.

Avui us porto uns detallets per a una amiga que acaba de tenir el seu primer fill. Fa molts anys, vaig començar el costum de brodar en punt de creu pitets amb els noms de les criatures que naixien en els meus cercles més propers (amics, familiars..) i quan ahir em vaig assabentar que a la meva amiga se li havia avançat el part vaig córrer a brodar-li el seu pitet de rigor. 
Buenos días!, si, hace mucho que no me paso por aquí pero he estado muy liada con el trabajo pero menos mal que ya están aquí las vacaciones y eso significa más tiempo para scrapear y disfrutar del tiempo libre.

Hoy os traigo unos regalitos para una amiga que acaba de tener su primer hijo. Hace muchos años empecé la costumbre de bordar en punto de cruz baberitos con los nombres de los pequeñajos y pequeñajas que nacían en mis círculos más cercanos (amigos, familiares..) y en cuanto supe que a mi amiga se le había adelantado el parto tuve que correr para tener listo su babero de rigor. 

A banda del pitet també li he preparat un àlbum Sn@p per a què els pares a casa el vagin omplint amb els seus records. L'àlbum l'he completat amb les fundes que ja porta originals i he combinat alguns dels papers que hi havia a l'àlbum amb d'altres de la col·lecció Hello baby de Simple stories. A la tapa li he afegit un paper de la mateixa col·lecció de Simple stories però en format 6x6 i les lletres són de l'abecedari Yo-yo de Dear Lizzy.

A parte del baberito también le he preparado un álbum Sn@p para que sus papis lo llenen de recuerdos. El álbum lo he completado con las fundas que ya trae originalmente y he combinado algunos de los papeles que ya había en el álbum con otros de la colección Hello Baby de Simple stories. En la tapa he añadido un papel de la misma colección de Simple stories pero en formato 6x6 y las letras son del abecedario Yo-yo de Dear Lizzy.
Per arrodonir els detallets, he preparat una targeta de felicitació per donar la benvinguda a aquest petit. La targeta l'he fet amb un full bàsic amb una mica de textura de color taronja i un altre de color lila. El taronja l'he tallat per la meitat i el lila l'he fet servir per el cartellet. He fet servir els troquels per la Big Shot en forma de rectangle i l'estrelleta i he embossat el Benvingut Marc amb pols blanca. He acabat de decorar la targeta amb dos segells de la col·lecció Plus one de Lawn fawn.

Para completar los detallitos, he preparado una tarjeta de felicitación dando la bienvenida a este pequeñajo. La tarjeta la he hecho con una hoja básica con un poco de textura en color naranja y otra en lila. La naranja la he cortado por la mitad y la lila la he usado para el cartelito. He usado los troqueles de la Big shot en forma de rectangulo y estrellita y he embossado las letras de Benvingut Marc (Bienvenido Marc) con polvos blancos. He acabado de decorar la tarjeta con los sellos de la colección Plus one de Lawn Fawn.
 
Val a dir que he gaudit molt, però és que tot allò que tingui a veure amb criatures, a mi, em torna boja.
Tengo que decir que he disfrutado muchísimo con este trabajo, aunque no es de extrañar puesto que todo lo que tenga que ver con el mundo infantil me encanta.

Fins aviat!, espero que us hagi agradat!
Hasta pronto!, espero que os haya gustado!2 comentarios: