lunes, 12 de mayo de 2014

Taller: mini àlbum amb capseta.

Hola!, aquest dissabte vaig realitzar un taller amb la Raquel de Papers trencats. Tenia moltes ganes de fer algun taller amb ella i quina millor manera que començar amb un mini àlbum amb capseta. La veritat és que m'ho vaig passar molt bé, a més a més, la Raquel és una molt bona mestra, està pendent d'explicar tots els passos i  dóna opcions i noves idees.

Us explico una miqueta com està format aquest treball. Primer realitzem la capseta amb tanca de vuit on anirà el mini àlbum, després, dos petits àlbums de dues pàgines cada un. Les pàgines es poden intercalar, per tal de poder fer una obertura doble, depèn de com s'adeqüi millor al projecte.
Els papers utilitzats són de la col·lecció: Homespun de Simple stories.


Va ser un matí molt entretingut i enriquidor, vaig aprendre molt i ja li he trobat un ús a aquest mini... més endavant us ho explicaré.


Espero que us hagi agradat! Fins aviat!



2 comentarios:

  1. Ooooh mooooooltes gràcies per les teves paraules Jèssica !!! Crec que m'he posat vermella i toooot !!! Me n'alegro mooolt que gaudisis del taller, a mí em va encantar trobar-te de sorpresa com alumna !!!! Si que va ser un matí molt divertit !!!

    Petonets i ja vull veure que faras amb el mini !!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies a tu Raquel!, ja t'ensenyaré el resultat final, serà un regal d'aniversari, però encara falta ben bé un mes jeje. Un petó enorme!!

      Eliminar