Un pedacito de mi...

Hola, sóc Estrelles de colors, l'alter ego d'una mestra de Barcelona que es diu Jéssica. M'agrada molt tot allò que es relaciona amb l'art. Des de sempre m'ha agradat la fotografia i cada cop em fascina més. D'altra banda sempre he estat una persona molt creativa i des de ben petita els treballs manuals han format part de la meva manera de fer. Trobo un gran plaer en fer les coses per un mateix, petits detalls per regalar o simplement pel fet de gaudir fent-ho.

Hola, soy Estrelles de colors, el alter ego de una maestra de Barcelona que se llama Jéssica. Me gusta mucho todo lo relacionado con el arte. Desde siempre me ha gustado la fotografía y cada vez me fascina más. Me considero una persona muy creativa y desde pequeña los trabajos manuales han formado parte de mi día a día. Para mi es un placer elaborar todo tipo de detalles a mano, ya sea para regalar o simplemente por el hecho de disfrutar haciéndolos.

Fa pocs mesos he entrat de ple en el meravellós món de l'scrap i m'he adonat que uneix a la perfecció tot allò que m'agrada: la fotografia i fer les coses més personals amb les teves pròpies mans.


Hace poco descubrí el maravilloso mundo del scrap y une perfectamente lo mis dos mayores aficiones: la fotografía y las cosas hechas a mano. 

En aquest blog trobareu els meus treballs i tot allò que m'inspira.

En este blog encontrareis mis trabajos e inspiraciones.
3 comentarios:

  1. Hola,
    Sóc em dic Esther Segura-Illa i sóc la organitzadora de la Fira Scrap+ Sitges. M'agradaria contactar amb tu però no tinc el teu email. Que me'l podries donar?
    El meu email és feria@feriascrapplus.com. Salutacions

    ResponderEliminar