viernes, 19 de septiembre de 2014

Segells personalitzats / Sellos personalizados

Hola!, avui us vull donar a conèixer la web sellosgoma.com, una web on pots dissenyar els teus segells per a tots els teus projectes i en dos dies els tens a casa. Jo vaig descobrir aquesta web quan em vaig començar a dedicar de ple en l'art de l'scrapbooking. Necessitava segells més personals, tot i que l'oferta comercial és molt gran i variada, però jo volia quelcom més específic. La meva sorpresa va ser trobar-me amb aquesta web, on tu pots dissenyar els teus segells amb l'única premissa que han de ser imatges en blanc i negre. 

Hola!, hoy os quiero dar a conocer la web sellosgoma.com, una web donde puedes diseñar tus sellos para todos tus proyectos y en un par de días los tienes en casa. Descubrí esta web cuando me metí de lleno en el arte del scrapbooking. Necesitaba sellos más personales, a pesar de que la oferta comercial es muy grande y variada, pero yo quería algo mucho más personal y especifico. Mi sorpresa fue encontrarme con esta web, donde tu puedes diseñar tus sellos con la única premisa que sean imágenes en blanco y negro.

El primer segell que els vaig demanar va ser el nom del meu blog en un segell de cautxú i sobre fusta.

El primer sello que les pedí fue el nombre de mi blog en un sello de caucho sobre madera. 


 Després em vaig engrescar a demanar planxes de segells acrílics amb els meus dissenys i ja n'he demanat uns quants!

Luego me animé a pedir distintas planchas de sellos acrílicos con mis diseños y ya he pedido varios!



Ara estic dissenyant noves planxes per a una propera comanda. A més a més, tenen una relació excel·lent amb els clients, de fet aquest és un dels motius pels quals us volia parlar també de sellosgoma. Recentment m'han fet una petita entrevista i han publicat un dels meus últims projectes realitzats amb els seus segells. Us convido a tots els que estigueu interessats a tenir segells personals que passeu per la web. 

Ahora estoy preparando nuevas planchas para un futuro pedido. A parte tienen una relación excelente con los clientes, de hecho este es uno de los motivos de esta entrada. Recientemente han publicado en su blog una entrada donde habla de mi último proyecto con sus sellos. Os invito a todos los que estéis interesados en tener sellos personales a pasar por su web. 

Us deixo l'enllaç a l'entrada del seu blog on parla del meu projecte.
 
Os dejo el enlace a su blog donde habla de mi proyecto.

http://blog.sellosgoma.com/sellos-acrilicos-personalizados


Fins aviat!
Hasta pronto!

5 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Un post fantàstic i molt útil.
    I Felicitats pel nou projecte, és molt interessant Jéssica!

    ResponderEliminar
  3. Qué interesante! Yo tuve una temporada (corta, muy corta) en la que estuve aprendiendo a hacerlos a mano... no sabía que se podían hacer también como nos ha explicado. Gracias!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Así es Gema, la verdad es que yo no me veo capaz de hacerlos a mano, por eso fué una suerte descbrir esta web!

      Eliminar