sábado, 27 de septiembre de 2014

LO estiu 2014

Hola!, avui us vull ensenyar un LO que he fet per a la meva fillola. La setmana passada vaig estar uns dies amb ella, ja que els seus pares volien marxar de "vacances de solters" i a mi no em va costar gaire quedar-me amb ella (me l'estimo amb bogeria). El cas és que està en una edat en què les fotografies no li agraden gaire i per això quan vaig aconseguir fer aquest selfie tenia molt clar que l'havia d'scrapejar. Aquella setmana vam fer de tot, anar a la platja, de compres... És el que té tenir 14 anys i una padrineta disposada a passar-ho bé. Fins i tot la vaig introduir en el món de l'scrap!, vam anar a la botiga a triar els papers per aquest LO i ella va acabar picant algun washi tape i altres papers "per les seves coses".
Hola!, hoy os quiero enseñar un LO que he hecho para mi ahijada. La semana pasada estuve unos días con ella ya que sus padres querían irse de "vacaciones de solteros" y a mi no me costó demasiado quedarme con ella (la quiero con locura). El caso es que está en esa edad en que las fotos no le gustan nada y por eso cuando conseguí este selfie tenia muy claro que lo iba a scrapear. Aquella semana hicimos de todo, ir a la playa, de compras...es lo que tiene tener 14 años y una madrina dispuesta a pasarlo genial. Incluso le descubrí el mundo del scrap! fuimos a una tienda a escoger los papeles para este Lo y ella acabó picando algún washi tape y otros papeles "para sus cositas".
Us deixo el LO d'aquella setmana, on hi ha un recull de petites vivències. Els papers ja tenen el record especial d'haver estats triats per ella per a l'ocasió (la foto està borrosa per la seva part, ja que vull preservar els seus drets d'imatge).
Os dejo el LO de aquella semana donde se encuentran los recuerdos de las vivencias. Los papeles de por sí ya tienen ese recuerdo ya que fueron escogidos expresamente por ella para la ocasión (la foto está borrosa ya que he querido preservar sus derechos de imagen).
 
 Les pedretes de Santa Llúcia o "ensaïmades" com ella li diu també recorden aquells dies a la platja.  
Las piedrecitas de Santa Llúcia o "ensaimadas" como ella las llama, recuerdan nuestros días en la playa.
 Per el títol he fet servir unes lletres adhesives " Alphasticker, de FridaVonJanna, ScrapbookWerkstatt". La cinta que decora la part inferior del LO és de la col·lecció d'stickers "Gooddaysunshine, de Simple Stories".
Para el título he usado las letras adhesivas " Alphasticker, de FridaVonJanna, ScrapbookWerkstatt". La cinta que decora la parte de inferior del LO es de la colección de stickers "Goodday sunshine, de Simple Stories". 

Espero que us agradi! Fins aviat!
Espero que os haya gustado! Hasta pronto!

2 comentarios:

  1. Que xulo Jessica!! Segur q la teva fillola va disfrutar d fer-lo i tu d'ensenyar-li el món d l'scrap!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies Laura! Doncs si la veritat és que m'ho vaig passar molt bé i em va fer molta il.lusió poder ensenyar-li les quatre coses que jo sé.

      Eliminar